Amika High Rise Hair Set 2020

57,50  sis. alv 24%

Varastossa

Kuvaus

Lahjasetti ohuille & hennoille hiuksille. Sisältää 300 ml shampoota, 300 ml hoitoainetta ja 250 ml hiusvaahtoa.

Amika Volume 3D Volumizing & Thickening Shampoo 300ml:

Shampoo on volyymia antava shampoo hennoille, ohuille ja elottomille hiuksille, joka saa hiukset paksun tuntuiseksi juuresta latvaan. Hiukset tuntuvat ja näyttävät täyteläisimmiltä ilman kuivumista tai latistuneisuutta. Rikastettu Redensyl®-proteiinilla, joka edistää hiusten kasvua stimuloimalla hiusrakkuloiden uudistumista, hydrolysoidulla riisiproteiinilla, joka parantaa hiusten hallittavuutta ja paksuutta, sekä hydrolysoidulla kasviproteiinilla, joka tunkeutuu hiuksiin antaen volyymin, paksuuden ja hiukan kosteuttavan vaikutuksen. Ei sisällä parabeenejä, sulfaatteja, mineraaliöljyjä ja silikoneja.

Amika Volume 3D Volumizing & Thickening Conditioner 300ml:

Hoitoaine hennoille, ohuille ja elottomille hiuksille, joka antaa hiuksille luonnollista kiiltoa. Hoitoaine suoristaa hiuksia ja antaa hiuksille hieman kosteuttavan rakenteen latistamatta hiuksia. Rikastettu Redensyl®-proteiinilla, joka edistää hiusten kasvua stimuloimalla hiusrakkuloiden uudistumista, hydrolysoidulla riisiproteiinilla, joka parantaa hiusten hallittavuutta ja paksuutta, sekä hydrolysoidulla kasviproteiinilla, joka tunkeutuu hiuksiin antaen volyymin, paksuuden ja hiukan kosteuttavan vaikutuksen. Ei sisällä parabeenejä, sulfaatteja, mineraaliöljyjä ja.

Amika Plus Size Perfect Body Mousse 250ml:

Ilmavuutta antava vaahto, joka antaa hiuksille täyteläisimmän tunteen ja ilmeen pitkäaikaisella pidolla, vähentäen samalla hiusten sähköisyyttä. Sisältää mm. yhden maailman ravinteikkaimista marjoista, tyrnistä, joka pitää hiukset pehmeinä ilman jäykkyyttä. Sopii kaikille hiustyypeille ja tekstuurille, erityisesti ohuille ja hienoille. Ei sisällä sulfaatteja ja parabeenejä.

Lisätiedot

Paino 0,800 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.