BC-VÄRIANALYYSI

140,00  sis. alv 24%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 90000 Osasto:

Kuvaus

VÄRIANALYYSI

 

VÄRILLÄ ON VÄLIÄ

 

Haluatko näyttää upealta, hehkeältä, nuorekkaalta ja hyväkuntoiselta? Ratkaisu tähän ovat oikeat värivalinnat. Juuri sinulle parhaiten sopivat värit ja värisävyt löytyvät värianalyysin avulla. 

Värikonsultti määrittelee yksilöllisen värivuodenaikasi ja väripersoonasi, joiden mukaan sinulle
 parhaiten sopivat pukeutumisvärit ja värisävyt valikoituvat. Väriperheen ja väripersoonan määrittelyllä saadaan 
huomattavasti tarkempi ja yksilöidympi lopputulos kuin pelkällä väri- vuodenajan määrittelyllä. Värikonsultti kertoo mitä värejä käyttämällä saat olemukseesi uutta hehkua. Kun käytät sinulle sopivia värejä, näytät hyvältä ja tunnet olosi itsevarmaksi. 

Käsilaukkuun mahtuva värikartta on jatkossa korvaamaton apusi asuste- ja meikkivärien valinnassa. Värikartta tekee puvustosi kokoamisesta helppoa, sillä värikartan avulla saat asut ja värit sopimaan onnistuneesti yhteen.

 

Hyödyllinen värikartta sisältää oman värivuodenaikasi värimallien lisäksi tietoa pukeutumisen perussäännöistä, värien käytöstä eri tilanteissa ja businesspukeutumisesta. Saat ohjeet myös toimivan peruspuvuston kokoamiseksi.
 Ostosten teko on vaivatonta. Tarvitset vähemmän vaatekappaleita, säästät aikaa ja rahaa ja määrän sijasta voit sijoittaa laatuun. 

Värinanalyysiin on mahdollisuus sisällyttää myös ihonhoitoneuvonta, meikkaus, meikkausopastus, hiusväri- ja mallisuunnittelu sekä tyyliopastus. 

Myös miehet ovat tervetulleita värianalyysiin. Teille on räätälöity värianalyysistä oma kokonaisuus. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BC-VÄRIANALYYSI”