CHI Olive Organics Essential Nourishment Kit

90,00  sis. alv 24%

Varastossa

Kuvaus

Setti kaikille hiustyypeille

Setti kaikille hiustyypeille. Kit sisältää: Shampoo and Body Wash 340 ml + Conditioner 340 ml + Mask 177 ml + Styling lotion 340 ml + Hair & body oil 59 ml.

CHI Olive Organics Hair & Body Shampoo – Body Wash
Hellävarainen ja runsas vaahto poistaa epäpuhtaudet ja palauttaa hiusten sekä ihon elintärkeän kosteuden. Hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa tasapainoisesti ja auttaa estämään värin haalistumisen. Iho tuntuu pehmeältä, sileältä ja hoidetulta.

CHI Olive Organics Hair & Body Conditioner
Ravitsee, kosteuttaa ja suojaa hiukset sekä ihon kuivumiselta tehokkaan oliiviöljyn ansiosta. Hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa tasapainoisesti ja auttaa estämään värin haalistumisen. Kosteus imeytyy nopeasti ihoon tehden ja tekee ihosta pehmeän sekä sileän ja hoitaa ihoa.

CHI Olive Organics Treatment Masque
Hoitaa kuivat, vaurioituneet ja ylikäsitellyt värjätyt hiukset palauttamalla hiusten elintärkeän kosteuden. Oliiviöljy ja luomuviljellyt aineosat auttavat estämään latvojen haaroittumista ja vahvistamaan sekä hoitamaan hiuksia.

CHI Olive Organics Styling Glaze Light to Medium Hold
Ravitsevaa oliiviöljyä sisältävä muotoiluneste antaa kevyen ja voimakkaan tuen sekä sisältää lämpösuojan. Oliiviöljy sekä muut luonnolliset aineosat auttavat estämään latvojen haaroittumista ja vahvistamaan sekä hoitamaan hiuksia. Antaa uskomattoman hyvän muotoiltavuuden kiharoille ja lainemaisille kampauksille. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja näyttävät kiiltäviltä.

CHI Olive Organics Olive & Silk Hair & Body Oil
Kevyt, nopeasti imeytyvä öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia todella tehokkaasti sekä auttaa samalla estämään latvojen haaroittumista. Hiukset ovat sähköttömät, sileät sekä pehmeät ja uskomattoman kiiltävät. Kosteuttaa ihon sekä tekee ihosta sileän ja antaa iholle myös kauniin kiillon.

CHI Olive Organics auttaa palauttamaan joustavalle sekä terveennäköiselle iholle ja hiuksille elintärkeän kosteuden.

VAIKUTUKSET
Oliiviöljy auttaa säilyttämään kuivien hiusten sekä ihon ihanteellisen silkkimäisen sileän kosteuden. Antioksidantit auttavat suojaamaan hiuksia vaurioilta ja vahvistamaan sekä säilyttämään hiusten optimaalisen kunnon.
CHI Olive Organics ei sisällä haitallisia sulfaatteja tai parabeeneja. Kierrätettävät pakkaukset, gluteeniton, eikä sisällä geenimuunneltuja aineosia.

CHI Olive Organics -tuotteiden ominaisuudet
• Sulfaatiton
• Ei sisällä parabeeneja.
• Kierrätettävä pakkaus
• Gluteeniton
• Ei sisällä geenimuunneltuja aineosia

Lisätiedot

Paino 1.250 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CHI Olive Organics Essential Nourishment Kit”