JOICO NEW! K-Pak Hydrator Intense Treatment 1000 ml

71,00  sis. alv 24%

Varastossa

Kuvaus

Hoito kuiville, vaurioituneille hiuksille

Hoito kuiville, vaurioituneille hiuksille. Sisältää Quadramine Complex™-i, Hair Protection System™-it ja Bio-Advanced Peptide Complex™ kompleksia. Kosteuttaa, pehmentää ja silottaa hiuksia, antaa niille joustavuutta, volyymia ja kiiltoa. pH 3.5.

– Quadramine Complex on keratiiniproteiinikompleksi, joka sisältää proteiinia ja kysteiiniä, jotka auttavat palauttamaan hiusten rakenteen ja varmistamaan terveet ja vahvat hiukset.
– Bio-Advanced Peptide Complex on peptidikompleksi, joka mahdollistaa tarvittavien ravintoaineiden tunkeutumisen syvälle hiusten rakenteeseen palauttaen hiukset maksimaalisesti.
– Hair Protection System on sekoitus antioksidantteja, rasvahappoja ja luonnollisia kosteusvoiteita, jotka suojaavat hiuksia kemiallisilta ja lämpökäsittelyiltä sekä ympäristön vaikutuksilta.
– SmartRelease-teknologia on ainutlaatuinen järjestelmä, joka vapauttaa asteittain aktiivisia ainesosia (keratiini, arginiini, ruusunmarjaöljy) hiuksiin. Tämä mahdollistaa vaurioiden estämisen ja suojaa kaikkia hiustyyppejä haitallisilta vaikutuksilta päivittäin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.