NSC Shaving Soap Pine Tar 80g

16,00  sis. alv 24%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 166231-1 Osastot: ,

Kuvaus

Nordic Shaving Company parranajosaippua, terva

ERITTÄIN LAADUKAS KOTIMAINEN PARRANAJOSAIPPUA NAUTINNOLLISEEN PARRANAJOON! 100% luonnontuote.

Tervainen parranajosaippuamme on täysin vegaani 100% luonnontuote, jonka valmistuksessa on käytetty aitoa suomalaista hautatervaa. Purkista nuuhkaistuna tuoksu on todella voimakas mutta pehmenee miellyttävästi saippuaa vaahdottaessa.

NSC parranajosaippuat on kehitetty usean vuoden märkäajokokemuksella – rakkaudesta lajiin ja alan harrastajia kuunnellen. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Saippuat ovat helposti vaahtoavia ja vaahto suojaa hyvin ihoa ajon aikana. Saippuoiden sisältämä karitevoi kosteuttaa jättäen ihon miellyttävän tuntuiseksi myös ajon jälkeen.

Tuoksu: Aito tervan tuoksu.

Vaahdotus: Lataa kostutettu partasuti saippualla pyörittämällä sitä puoli minuuttia saippuan päällä. Tämän jälkeen vatkaa saippua sudilla vaahdoksi noin minuutin ajan ja levitä penslaten ajettavalle alueelle.

Vinkki: purkin koko on sopiva otettavaksi mukaan lennolle käsimatkatavarana.

Tiesitkö muuten, että terva on ollut tärkeä aine suomalaisessa kansanparannuksessa. Tervaa on käytetty ihon hoitoon, koska se estää ihon hilseilyä ja parantaa haavoja, ja sillä voi hoitaa jopa psoriasista. Vanhan sanonnan mukaan uskotaankin ”jos ei sauna, viina ja terva auta, tauti on kuolemaksi”.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NSC Shaving Soap Pine Tar 80g”