Uppercut Deluxe Clay & Salt Spray Duo

46,00  sis. alv 24%

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 166506 Osastot: , ,

Kuvaus

Clay & Salt Spray Duo sisältää:
Clay 60 ml – on savivaha, joka antaa vahvan pidon luonnollisella ja mattapintaisella lopputuloksella. Savivaha antaa tekstuuria kaiken pituisille hiuksille. Vahan ja vesipohjaisten ainesosien välinen tasapaino mahdollistaa vahan tarttuvan ilman, että siitä tulee kovaa, mikä tekee vahasta myös helposti muotoiltavan koko päivän ajan. Nämä vahaelementit muodostavat myös kosteutta estävän kompleksikoostumuksen, jonka avulla tuote säilyttää rakenteensa myös, kun se altistetaan matalalle lämmölle. Tuoksuu puulle ja nahalle, on helppo pestä.
Vahvuus 8/10 ja kiilto 2/10.
Salt Spray 150 ml – on suolasuihke, joka antaa hiuksille tekstuuria ja luonnollisen lopputuloksen tekemättä niitä painaviksi. Luo rento rantalook tai käytä volyymia antavana pre styling -tuotteena ennen föönausta. Suihke tuoksuu sitruunalta ja puulta.
Vinkki:
Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja anna kuivua luodaksesi rantalookin. Kosteisiin hiuksiin käytettäessä suolasuihke avaa hiussuomut ja tekee hiuksesta ilmavamman saaden aikaan paksummalta näyttävät hiukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uppercut Deluxe Clay & Salt Spray Duo”