Zuii Organic

Ihana ajatus luonnon säästäminen, ympäristön suojelu sekä eläinkokeille ehdoton ei.
Luonnonystäville, eläinrakkaille, laatu tietoisille sopiva tuotesarja Zuii Organic.
Luonnonkosmetiikka tarjoaa puhtautta iholle ja samalla tarjoaa ihmisille, heidän arvoillensa sopivia tuotteita.
Kun ihminen elää arvojensa mukaisesti vaikutus on positiivinen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Australian Brisbanessa toimiva Zuii Organic haluaa tarjota ammattitasoista värikosmetiikkaa luonnontuotteena, heidän inspiraationsa tulee sanoista rakkaus, luonto ja luomu.
Sarjan sydän ovat kukat, tunne kukkien kosketus kasvoillasi. Valmistuksessa käytetään luomujasmiinin ja luomuruusun kukkien nupuista, luomukamomillan kukkien terälehdistä, ruusu-, manteli-, kehäkukka-, avokado- ja jojobaöljyistä, appelsiinin kuoriöljystä, peltokortteen, nokkosen ja kuusaman kukkauutteista ja muista kukka- ja kasviperäisistä, ihoa hellivistä ainesosista, sekä ripauksesta mineraaleja.

Life is Color!

Zuii Organic on erikoistunut värikosmetiikkaan, tuotteet kehitetään ja tuotetaan Zuiin omissa tuotantotiloissa. Luonnon parhaimmista ainesosista valmistetut, kattavasti jatkuvalla tuotekehityksellä sekä testauksella taataan ammattitasoiset tuotteet. Tuotteiden valmistuksessa käytetyt ainesosat hoitavat, ravitsevat sekä hellivät ihoasi samalla kun saat nauttia väri kylläisyydestä ja pysyvyydestä.

Zuii Organic 100 % Sertifioitu, koko tuotteen elinkaari on harkittu. Tuotteet ovat 100% luonnollisia siis aito luomutuote, jonka valmistusaineista noin 95 % on luomua.

Hurahda luonnon kosmetiikkaan ja koe Australia sielussasi Zuii Organic