Julkaistu Jätä kommentti

2. GOLD

Gold Professional Haircare tuotteet tarjoavat hiustenhoitoa perustuen eteerisiin öljyihin, kasviuutteisiin ja luonnollisiin antioksidantteihin. Valikoimasta löytyy hiustenhoitotuotteet, muotoilutuotteet ja hiusvärit, kaikissa tuote sarjoissa on otettu huomioon hiusten hyvinvointi ja hoito samalla kun tuotetta käyttää. Tuotesarjan takana on tanskalaiset hiusmuotoilijat Victor Moreno ja Marco Merie.

Koodilla gold -30% alennusta Gold Professionalin tuotteista verkkokaupasta vain 2.12.2021
Gold Hair Care on kaikille hiustyypeille sopiva. Puhdistava shampoo ja palauttava hoitoaine tehokkaan tuloksen tuo huolella valittujen antioksidanttien kautta, jotka suojaavat hiusta fysikaaliselta rasitukselta ja kemialliselta rasitukselta. Kasviuutteet palauttavat ja vahvistavat hiuksia ja luonnolliset öljyt lisäävät ravintoa.

Anna hiuksille muoto ja silkinpehmeys

Täydellisen kampauksen yksi salaisuus on perusteellinen valmistelu jo muotoiluvaiheessa.
Tekstuurilla saat muotoilun ja veistoksellisuuden kohdalleen helposti.
Gold muotoilutuotteet tarjoavat suojan lämpömuotoilussa ja tärkeimmät ravinteet hiuksille.
Viimeistely tuotteilla luot sileän ja kiiltävän lopputuloksen.

Lähde luomaan lumoavia hiuksia

Volyymisuihkeella, joka samalla antaa suojan lämpömuotoiluun. Soveltuu siis hyvin pitkien hiusten lumoavien kiharoiden loihtimiseen.
Lyhyemmissä hiuksissa saa tuuheutta kampaukseen kuumailmaharjan avulla.

Texturizing spray wax antaa rakennetta, kontrollia ja volyymia hennoille, ohuille ja väsyneille hiuksille. Siis mahtava tuote pipo kaudelle, hiukset muotoillaan kotona, kun pipon ottaa pois saa ne helposti muotoiltua takaisin tuuheaksi.
Hiuslakat antavat hiuksille kiiltoa ja tuntuvaa pitoa. Hiuslakat kuivuvat nopeasti jopa 15 s, jolloin haluttu muoto on erittäin helppo saavuttaa.

Vastaa